Aktiva Medlemmar
Anders (Hebbe) - Gruvarbetare
Denna man är otroligt känslig för udda delar i låtar och brukar i de flesta fall totalt rata en låt för minsta avikande not. Han föredrar 80-tals gitarrinfluerad hårdrock och Modern Rock men kan kasta in en och en annan trubadur in i mixen. Han är gängets sekreterare och är traditionellt den alla väntar på efter röstningar för resultat.
Kontakta Hemsida
Rundvinster 130
Albumvinster 10
Mästarelåtar 37
Vunna Temarundor 11
Peter (MockY)- Programmerare
Grundare av SOTD och nörden som håller SOTD-servern uppe dygnet runt. Han är även skaparen och underhållaren av webbplatsen och föredrar att lyssna på musik där instrumenten spelas av skickliga musiker medans han kodar. Flyttade till USA tidigt 2004 och gifte sig 4 år senare med en Amerikansk snärta. Blev nyss pappa till en dotter.
Kontakta Hemsida
Rundvinster 128
Albumvinster 13
Mästarelåtar 39
Vunna Temarundor 16
Niklas (Ragee) - Världsomseglare
Denna mummlande charmör föredrar det mörka hörnet av musiken; Goth och dödsmetall. Han brukade vara gruppens nattuggla men är nu den som brukar lämna chatten först. Han blev inte speciellt intresserad av musik förrän på senare tid och har en tendens att vara frånvarande i chatten då dataspel och flicka har högre prioritet. Bor för tillfället i England.
Kontakta
Rundvinster 67
Albumvinster 7
Mästarelåtar 12
Vunna Temarundor 6
Nina (thebrat13n) - Bokhållare
Nina är det senaste tillskottet i SOTD och har nu varit medlem sedan säsong 7. Hennes primära källa av musik har sedan starten varit XM Radio (satellit radio) och, sedan Robert lämnade SOTD, blivit inofficiellt krönad Mrs. Mångfald. Hon hamnar ofta i bottenskiktet men är den som håller SOTD färgrikt. Ger oftast sin broder mest poäng.
Kontakta Hemsida
Rundvinster 36
Albumvinster 1
Mästarelåtar 6
Vunna Temarundor 3
Theron (tgs3) - Egenföretagare
Enligt hans egna utsago lyssnar han på den riktiga musiken; Heavy Metal och tyngre Nu-Metal med ett stänk av Iron Maiden. Han kan spatsera med gängets största skivsamling och har på senaste tiden skaffat sig en fin samling bostäder.
Kontakta Hemsida
Rundvinster 137
Albumvinster 16
Mästarelåtar 47
Vunna Temarundor 10
Pensionerade Medlemmar
Robert (stekarn) - Lärare
Grundare av SOTD. Har den mest udda musiksmaken utav alla medlemmar i gruppen. Har totalt tappat sina mörka hårdrocksrötter och ställer oftast upp med låtar som har fulla fruntimmer som sångare eller brittisk-influerad musik. Håller numer sig tyvärr borta från SOTD och ställer väldig sällan upp på en säsong.
Kontakta
Rundvinster 47
Albumvinster 6
Mästarelåtar 18
Vunna Temarundor 5